Aeroprint neemt BakkerBaarn over

Drukkerij Aeroprint te Ouderkerk aan de Amstel neemt de in Baarn gevestigde bedrijven Drukkerij BakkerBaarn, Smit Organisatie van Drukwerk en Ruitenbeek Print over.
Drukkerij Aeroprint kan haar relaties met deze overname meer vormgeving, online diensten en een State of the Art Brandportal aanbieden. Deze Brandportal wordt met name bij veel grote en internationale bedrijven gebruikt voor eigen beheer van marketing tools, huisstijlen en de productie hiervan.
BakkerBaarn, Smit Organisatie van Drukwerk en Ruitenbeek Print zijn van oudsher bekende familiebedrijven met een lange historie. Het orderpakket alsmede de cultuur van de bedrijven sluiten goed bij elkaar aan en is door de medewerkers positief ontvangen. “Behoud van werkgelegenheid voor de medewerkers van de drie genoemde drukkerijen is in deze tijd bijzonder te noemen” aldus Dick Naafs, directeur van de Baarnse bedrijven. De komende maanden zullen gebruikt gaan worden voor de integratie in Ouderkerk aan de Amstel. De vestiging in Baarn zal uit het centrum van Baarn vertrekken. Er zijn plannen voor woningbouw op deze locatie.
Erwin en Michael Koerts zijn blij met deze overname. “ Wij zijn niet over één nacht ijs gegaan en moeten zeker weten dat dit goed is voor de bedrijven, de mensen en de klanten. Nu gaan we aan de slag om alles goed over te dragen en de klanten te gaan infomeren over deze mooie stap!”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK