Erik Timmermans versterkt redactie

Erik Timmermans zal binnenkort de redacties van Blokboek.com en Printmedianieuws komen versterken met inzichten, kennis, kunde en nieuwsfeiten uit de papier- en kartonwereld.

Erik Timmermans is directeur van Papierenkarton.nl ofwel het Informatiecentrum Papier en Karton (IPK). IPK informeert een breed publiek over de duurzame en (gebruik)vriendelijke eigenschappen van papier en karton. Daarnaast initieert IPK diverse keteninitiatieven die een verduurzaming en samenwerking in de keten bewerkstelligen.

Erik zal periodiek in beide titels zijn kennis en kunde delen. Morgen start hij met een interview met Hielke van den Brink over het onlangs afgesloten papiervezelconvenant.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK