Drukkerij Boonen neemt Meesterdrukkers over

OvernameDrukkerij Boonen uit het Belgische Hamont-Achel heeft drukkerij Meesterdrukkers in Eindhoven overgenomen. Drukkerij Boonen heeft onlangs namelijk de meerderheid van de aandelen van Meesterdrukkers gekocht. Door de samenwerking van de beide drukkerijen zou uitbreiding van de drukwerkspecialisaties mogelijk zijn. Zo is Meesterdrukkers gespecialiseerd in het drukken van dikkere papiersoorten en karton. Drukkerij Boonen, een familiebedrijf, heeft onlangs een manroland 705 LV 5-kleurenpers in het 72 x 102 cm-formaat aangeschaft. Deze pers is zeer geschikt voor het bedrukken van dikkere papiersoorten. Drukkerij Boonen denkt daarbij te kunnen profiteren van de expertise van Meesterdrukkers op dit terrein.
Bron: Grafisch-Nieuws


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK