Coloma neemt Drukkerij Paskruis over

Net vòòr oprichter Marcel Verhoeven met pensioen gaat, laat hij Drukkerij Paskruis over aan Drukkerij Coloma: “Ik wil mijn klanten niet zomaar in de kou laten staan. Het zijn zij die de afgelopen dertig jaar net zo ongelofelijk tof en plezierig hebben gemaakt.”

Drukinkt in het bloed

In de familie Verhoeven bleek de drukinkt in het bloed te zitten. “Als kind zag ik een grote drukpers in werking en ik was er onmiddellijk door gefascineerd. Ik bleef via mijn baan in het onderwijs in contact met de drukkerswereld, tot een vriend mij een oude Victoria-handdegel en enkele letterkasten aanbood. Na twee jaar avondstudie reprografie in Antwerpen was ik voorgoed verknocht. Ook mijn dochter Kristel ruilde de richting moderne talen voor grafische technieken aan de TSM Mechelen in, en vanaf dan was de trein Drukkerij Paskruis vertrokken.”

Familiale overnemer gezocht

“Ik heb 30 jaar van deze fantastische hobby genoten. Drukker is een geweldig mooi beroep”, zegt Marcel Verhoeven. Bij Drukkerij Coloma vond hij dezelfde passie voor het beroep. Drukkerij Coloma is net als Drukkerij Paskruis een familiebedrijf waar de drukinkt al drie generaties door de aderen stroomt.

Steven Verlinden Van Drukkerij ColomaMeer mogelijkheden

“De klanten van Drukkerij Paskruis mogen van ons dezelfde persoonlijke service verwachten als van Marcel,” zegt Steven Verlinden van Drukkerij Coloma. “Drukkerij Coloma is sinds de jaren ’50 uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met een twintigtal medewerkers. De schaalvergroting levert de klanten van Drukkerij Paskruis méér mogelijkheden op, zoals drukwerk in zeer grote oplagen of met bijzondere afwerkingen.” Drukkerij Paskruis is, na Drukkerij Vivijs, de tweede drukkerij uit Sint-Katelijne-Waver die toetreedt tot de Coloma Groep.

Beeldbron: Steven Verlinden van Drukkerij Coloma op het Instagram account van Coloma, met bijschrift: “De opbouw van ons nieuw magazijn
#300tons #450pallets

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK