Steven Renders nieuwe directeur Roularta Printing

Vanaf 1 september 2020 start Steven Renders binnen Roularta Printing. Hij zal William Metsu tegen eind 2020 opvolgen als Algemeen Directeur Roularta Printing en dus de verantwoordelijkheid voor de drukkerij- en premedia-afdeling op zich nemen.

Renders StevenSteven Renders (47 jaar) is Master in Toegepaste Economische Wetenschappen (RUG). Hij begon zijn loopbaan bij Vlerick Management School als assistent professor en docent. Vervolgens ging hij aan de slag bij Stow International, eerst als CFO en nadien als COO. Sinds 2012 was Steven actief als CEO van Lapauw International.

William Metsu, die na een carrière van 37 jaar bij Roularta Media Group met pensioen gaat, blijft tot eind 2020 binnen Roularta Printing verantwoordelijk, om een goede overdracht te verzekeren en een aantal specifieke projecten verder te begeleiden.

Steven Renders zal ook bijgestaan worden door Peter Leroy, productiemanager van Roularta Printing.

Steven Renders: “Ik kijk met veel enthousiasme ernaar uit om samen met het team van Roularta Printing bij te dragen aan de verdere uitbouw van de grootste offsetdrukkerij van België. Het is mij een groot genoegen om nog enkele maanden nauw samen te werken met William die zijn indrukwekkende know-how en ruime ervaring met mij zal delen.”

Roularta Printing in Roeselare is de grootste offset drukkerij van België en realiseert kranten, tijdschriften en catalogi voor de Belgische en de buitenlandse markt: 50% voor de eigen titels van Roularta Media Group en 50% voor externe opdrachtgevers. Roularta Printing realiseert met circa 400 medewerkers een omzet van 80 miljoen euro.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK