Roularta komt met nieuwe krant

De Belgische drukkerij Roularta gaat zelf een nieuwe krant uitbrengen. Het gratis weekblad ‘Deze Week’ zal huis-aan-huis, en via displays, verspreid worden in alle steden in Vlaanderen. Deze Week is net voor het eerst verschenen en is de opvolger van De Streekkrant/De Weekkrant, het meest gelezen huis-aan-huisblad in Vlaanderen. De nieuwe krant wordt gezien als zusterblad van De Zondag, ook een succesvolle gratis krant met veel lokaal nieuws in Vlaanderen.
De bedoeling van de krant is, ook de kleinere adverteerders weer zien te bereiken. Het weekblad zal dan ook 40 tot 48 pagina’s tellen, waarbij 34 regionale edities in grotere edities gecombineerd worden. Naast actueel nieuws, zal er dan ook veel aandacht zijn voor regionaal en lokaal nieuws.
Bron: grafischnieuws

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK