The Economist van Roto Smeets naar Roularta

economistHet Belgische Roularta heeft de lucratieve opdracht voor het drukken van The Economist gekregen. Tot voor kort werd dit zakenblad gedrukt door Roto Smeets in Weert, maar volgens Grafisch Nieuws was Roto Smeets niet meer in de running voor een verlenging van het contract vanwege de reorganisatie bij de drukkerij in Weert.
Roularta heeft een contract voor drie jaar gekregen om wekelijks het magazine te drukken in een oplage van 112.000. Dat is de halve Europese oplage. Roularta zal onder meer drukken voor Frankrijk, de Benelux, Spanje en Zweden. De andere helft wordt gedrukt bij het Duitse Vogel Druck und Medienservice.
Bron: grafisch-nieuws


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK