Het is tijd voor de Loopbaan APK van C3 werkt!

Het toekomstbestendig maken van organisaties en de medewerkers die er werken. Dat is waar C3 werkt! voor staat. We zijn een fullservice loopbaancentrum, die korte loopbaantrajecten en inspirerende workshops biedt. Ook ontzorgen we organisaties op het gebied van strategisch HR, duurzame inzetbaarheid en het vinden en behouden van goed personeel.

Loopbaan APK
Onze Loopbaan APK is een mooi vertrekpunt om de balans op te maken. Medewerkers krijgen inzicht in waar ze staan, en organisaties ontdekken de talenten in hun organisatie om vervolgens samen de volgende stap te maken.
Maak medewerkers ondernemer van hun eigen loopbaan en ervaar wat het je oplevert.

Wat levert een Loopbaan APK op?

Wanneer organisaties aan de slag gaan met de Loopbaan APK en daar serieus opvolging aan geven, dan:

  •   Benutten ze het aanwezige talent in hun organisatie en hebben ze gemotiveerde medewerkers die met plezier werken.
  •   Beschikt de organisatie over medewerkers die meebewegen met de ontwikkelingen in het bedrijf en de wensen van de klant.
  •   Kennen ze een lager (ziekte)verzuim en lagere (faal)kosten.
  •   Hebben ze een grotere kans goed personeel aan te trekken en te houden.
  •   Zijn ze in staat om goed met veranderende omstandigheden in de markt om te gaan.Wat als je niets doet?

    Medewerkers gaan gestaag richting de pensioenleeftijd. Hun ervaring en kennis verdwijnt uit de organisatie. Jonge medewerkers zijn steeds moeilijker te vinden, of blijven maar kort in dienst omdat ze ergens anders verbeterkansen zien. Het wordt dus moeilijk om voldoende capaciteit en kwaliteit op de werkvloer te houden.

Stimuleer je medewerkers om inzicht te krijgen in hun loopbaan, en maak jouw organisatie aantrekkelijk voor nieuwkomers.

Aantrekkelijke prijs voor grafimediabedrijven
Wij bieden de Loopbaan APK voor grafimediabedrijven tijdelijk aan voor € 165,-(p.p., excl. BTW).
Ga met je organisatie en medewerkers aan de slag. C3 werkt! helpt daar graag bij. We hebben binnen en buiten de Grafimediabranche ruime ervaring in het beste uit medewerkers halen. Een gesprek met de C3 HR business consultant is gratis.
Wil je meer weten over de Loopbaan APK? Kijk dan in de loopbaanwinkel op de
C3 werkt! website. Meer informatie? Bel ons 0318-539139 of mail naar info@c3werkt.nl.

“De wereld verandert zo snel. Als je als bedrijf toekomstbestendig wilt zijn, heb je toekomstbestendige medewerkers nodig. Mensen die gemotiveerd en veerkrachtig zijn.” Aldus Annelies Manders- loopbaanadviseur bij C3 werkt! Een Loopbaan APK is hier een kort en krachtig instrument voor. In 2 uur heeft de medewerker zijn loopbaan onder de loep genomen, weet hij waar zijn kansen en (scholings)mogelijkheden liggen. Het resultaat is een rapportage en concreet actieplan, met aanknopingspunten om samen het gesprek over aan te gaan.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK