Molendijk nieuwe secretaris ZSO

Met ingang van 20 oktober 2017 is Arjen Molendijk de nieuwe secretaris van de ZSO, de branchevereniging van zeefdruk- en signondernemingen. Hij neemt de rol over van Cees Koedijk, die met pensioen gaat.

Binnen de ZSO fungeert de secretaris als ‘spin in het web’ tussen het bestuur, de leden en de overige betrokkenen. Molendijk heeft veel ervaring met het werken voor organisaties, in zowel de architecten-, de internet- als de grafische branche. Als secretaris van de ZSO zal Molendijk het bestuur, in het bijzonder de voorzitter, ondersteunen bij het behartigen van de werkgeversbelangen voor bedrijven in de zeefdruk- en signindustrie.

Goed werkgeverschap
Molendijk: “Het feit dat men bij de ZSO gaat voor goed werkgeverschap, spreekt mij zeer aan. De CAO-onderhandelingen die volgend jaar beginnen, vormen natuurlijk bij uitstek een moment waarop de ZSO zijn waarde bewijst. Hoewel mijn werk daarbij voornamelijk achter de schermen plaatsvindt, zie ik er naar uit daar een bijdrage aan te leveren. Een andere uitdaging waar de ZSO voor staat, is het verhogen van de zichtbaarheid van de organisatie. Daar gaan we hard aan werken, door deel te nemen aan beurzen, maar ook door het organiseren van kwalitatief hoogwaardige bijeenkomsten, die de missie van de ZSO ondersteunen.”

Fespa Nederland
Molendijk ondersteunt sinds kort ook Fespa Nederland, in de rol van Chief Operational Officer (COO). Ook hier neemt hij de ondersteunende taak over van Cees Koedijk, die daarvoor werd ‘uitgeleend’ door het KVGO.

Bron: sign.nl

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK