Fespa Direct

Voor bedrijven in landen die geen eigen Fespa organisatie hebben, is er nu Fespa Direct. Geïnteresseerden kunnen nu toch Fespa lid worden. Dat geldt dus niet voor Nederland waar een eigen Fespa organisatie actief is. Secretaris Cees Koedijk is er blij mee. “Het maakt de organisatie en het draagvlak groter en sterker en dat komt iedereen ten goede,” zo meldt hij.

Het lidmaatschap bij Fespa Direct is jaarlijks en kost € 250.

Voor meer informatie over het aanmelden, bezoek www.fespa.com/direct. De nieuwe lidmaatschapsservice wordt ondersteund via de website van Fespa. Deze is onlangs vernieuwd en voorzien van verbeterde navigatie en zoekmogelijkheden en een afgeschermd deel voor leden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Groot technisch onderhoud

Aanstaande zaterdagnacht wordt onderhoud gedaan aan de volledige stroominfrastructuur in het datacenter waar onze server draait. Dat betekent dat vanaf ca. 16:00 tot zondagochtend 09:00 de website niet bereikbaar is. Excuses voor het ongemak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK