Fespa 2015 brak alle records

Fespa 2015 biggest everMeer bezoekers, 43.775 een groei van 17%, meer exposanten (750) en vooral meer belangstelling voor nieuwe marktsegmenten zoals industrieel en interieur printen is het resultaat van de Fespa 2015 in Keulen. De organisatie is dan ook zeer tevreden, net als de exposanten die meer dan gemiddelde verkopen melden. Volgend jaar, van 8 tot 11 maart, is de Amsterdamse RAI gastheer van de 10e Fespa Digital, een evenement om nu al naar uit te kijken. Kun je niet wachten dan is er dit jaar nog de Fespa Eurasia in Istanbul, Turkije, van 10 tot 13 december. Meer informatie over Fespa vind je via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK