Winnaars Bierviltje en Bieretiket 2021

De winnaars van de BAV Bieretiketverkiezing en Bierviltjeverkiezing 2021 zijn bekend.

Mooiste viltje

2021v 10 Brouwerij Walnoot

De BAV Bierviltjeverkiezing is een wedstrijd waarbij alle bierbrouwers uit Nederland hun mooiste of beste bierviltje kunnen insturen. De sluitingsdatum om een bierviltje in te zenden was 5 mei 2021. Vanaf 31 mei tot en met 30 juli 2021 konden BAV-leden online hun stem uitbrengen op hun top 3. Uit de top 10 die daaruit ontstond, koos een deskundige jury op zaterdag 18 september 2021 de winnaar. De jury van zowel de viltje- als de etiketverkiezing bestond dit jaar uit Jaap Hulshof, Dick Zipp, Thomas Hoebers en Henri Reuchlin. 

Het mooiste en beste bierviltje van 2021 is van Brouwerij De Walnoot (rechts in beeld). De tweede plaats is voor Tesselaar Familiebrouwerij Diks en de derde plaats voor Brouwerij De Boei.

Dit was de top 10 waar de jury uit mocht kiezen: 

Top10 Bierviltjes

Mooiste etiket

Het mooiste en beste bieretiket van 2021 is de Quadrupel Tesselaar Dukdalf van Tesselaar Familiebrouwerij Diks. De tweede plaats: Uiltje Brewing Company. De derde plaats: Zuid-Hollandse Bierbrouwerij.

Dit was de top 10 waar de jury uit mocht kiezen: 

Top 10 Bieretiketten

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK