Slim bierviltje

BB160829 refilletjeBiermerk Jupiler ontwikkelde samen met reclamebureau TCC uit Breda een verfrissend slimme oplossing: het Refilltje. Het Refilltje is een normaal bierviltje, echter voorzien van een gleuf die precies over de rand van een leeg bierglas past. Is je bierglas leeg dan schuif je het Refilltje er op en zien terraslopers meteen van ver af dat je toe bent aan een nieuwe. Lang ‘droog staan’ behoort daarmee voorgoed tot het verleden. De slimste ideeën passen op een bierviltje’, zeggen ze wel eens. In dit geval is het bierviltje zelf een slim idee.

De eerste 400.000 Refilltjes zijn uitgeleverd aan de Jupiler cafés in Noord-Brabant. In totaal worden maar liefst 2 miljoen Refilltjes gemaakt, die vanaf nu landelijk de terrassen op gaan.

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK