EFI met versie 6.7 Fiery Command Workstation

EFI heeft afgelopen week nieuwste update van zijn Fiery Command WorkStation gepersenteerd, die klanten naar eigen zeggen helpt om de automatisering en het taakbeheer te verbeteren en zo beter om te gaan met het groeiende aantal printopdrachten in kleine oplagen.

De update die gratis is voor alle huidige gebruikers wordt geleverd bij alle Fiery DFE’s voor cutsheet- en breedformaat- tot superbreedformaatprinters. De software stelt gebruikers in staat om alle Fiery-servers te bedienen, zowel lokaal als op afstand, om hun operationele efficiëntie te verbeteren en hun productiviteit te verhogen.

Efi Fiery 6 7

De nieuwe release bevat verschillende verbeteringen. Geautomatiseerde ’taaklabeling’ met behulp van ‘printpresets’ helpt gebruikers nu om taken sneller te classificeren, te vinden en te beheren. Een nieuwe zoekfunctie stelt bedrijven in staat om naar jobs te zoeken op alle aangesloten Fiery DFE-servers.

In de nieuwe release heeft de Fiery ImageViewer van de Workflow Suite ook nieuwe bedieningselementen voor het herschikken, dupliceren of verwijderen van pagina’s, waardoor het niet meer nodig is de tool te verlaten voor eenvoudige bewerkingen op paginaniveau.

Bedrijven kunnen ook gebruikmaken van Fiery Hot Folders met Command WorkStation 6.7 om server presets en impositiesjablonen te automatiseren. Voor opdrachten met variabele gegevens kunnen gebruikers ook de taken voor het indienen van opdrachten aanzienlijk stroomlijnen met het geïntegreerde Fiery FreeForm Create-product voor ontwerpers en Command WorkStation-gebruikers.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK