Bieretiketten- en Bierviltjesverkiezing 2021

Bier- en verzamelaarsvereniging BAV organiseert voor de 16e keer de Bieretikettenverkiezing. Alle bierbrouwerijen van Nederland mogen meedoen. Nieuw dit jaar is de Bierviltjesverkiezing.

Aad van der Hoeven, organisator van de BAV Bieretiketten– en Bierviltjes wedstrijd, vertelt: “Door corona moest de voorronde digitaal verlopen. Normaal gebeurt dit tijdens de Voorjaarbeurs ergens in het land. Na de digitale stemming bleven er 10 etiketten en 10 bierviltjes over. Deze worden op 18 september door een vakkundige jury beoordeeld. Zij stemmen dus op het mooiste/beste etiket en op het beste/mooiste bierviltje.”

Bieretikettenverkiezing

De finalisten kun je bekijken op www.bav.nl. Na 18 september staan hier ook de winnaars. Aad: “Uiteraard organiseren we in 2022 weer een wedstrijd!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK