Grafisch Lyceum Rotterdam opent ‘eSports’ locatie

Electronic Sports is de letterlijke betekenis van eSports. Deze week staat de term in het teken van het openen van een geheel nieuwe locatie door het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Van drukpersen is al jaren geen sprake meer bij de nog altijd aan de grafisch verbonden naam van deze mbo-media opleider. GLR profileert zich als de opleider in de wereld van media, entertainment en technologie.

Ruben Been, projectleider eSports op het GLR zegt dat met de stap van GLR Rotterdam, eSports de hoofdstad van ons land zou kunnen worden.

GLR organiseert in de openingsweek verschillende competities van de spellen: League of Legends, Super Smash Bros Ultimate, Rocket League en FIFA21.

Aanmelden kan via de website.

Bron: AD

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

2 reacties

 1. David op 08/09/2021 om 17:19

  Benieuwd of er in Nederland nog scholen of opleidingscentra zijn waar drukpersen staan om leerlingen, studenten, mensen op zoek naar werk, … op te leiden  • Peter Luit op 08/09/2021 om 18:21

   Hallo David, binnenkort publiceren we een interview met Marcel Lamain van het GOC over dit onderwerp.

   PeterLogo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK