Ontwerp je eigen gevelbekleding

BB150915 3d GevelblekedingPersonificatie is niet meer weg te denken. Toch is het nog nauwelijks mogelijk om op een simpele manier onderdelen voor je eigen huis te ontwerpen en te printen. Daarom zoeken Heijmans en DUS Architects via een ontwerpwedstrijd vernieuwers die de 3D-geprinte gevelbekleding van de toekomst kunnen ontwerpen en 3D-printen.
Iedereen kan meedoen met de wedstrijd. Dit zijn de regels:
1. Ontwerp je eigen gevel op een tegel van 15 x 15 cm
2. 3D-print het ontwerp en stuur het op óf laat het ontwerp 3D-printen via het 3D Hubs netwerk in de regio Den Bosch
3. Een vakkundige jury en het publiek kiezen twee winnaars

De winnaar ontvangt het ontworpen gevelelement in een grootte van één bij één meter uit de levensgrote 3D-printer ‘Kamermaker’ van het 3D Print Canal House. Daarnaast ontvangt de winnaar een pakket met 3D-printmateriaal twv €250. Ook het publiek kiest een favoriet ontwerp. De winnaar van de publieksprijs wint een pakket met 3D-printmateriaal t.w.v. €250.

De ontwerpwedstrijd loopt van 1 september t/m 30 september 2015. Op 14 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

(bron: Signpro)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK