Ontwerp je eigen Vespa via printadvertentie

Het Italiaanse scootermerk Vespa heeft een bijzondere advertentie bedacht. Lezers kunnen in de printadvertentie met behulp van augmented reality, via een app op hun smartphone of iPad, de advertentie scannen en krijgen dan een 3D-visualisatie van de scooter te zien. Bijzonder is, dat de consument vervolgens allerlei opties kan kiezen om zo zijn eigen ideale Vespa te creëren. Via Facebook en Twitter kunnen zij dit delen met vrienden. Slim is ook, dat, dankzij GPS, de app de dichtstbijzijnde Vespa-dealer aangeeft. Bekijk ook het filmpje.
Bron: drupa

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK