Drukwerk in eigen handen

glibdesigner

Prodist lanceert de nieuwe tool GlibDesigner, ontwerp software gericht op het maken van drukwerk. Met de webtool kunnen particulieren in de webshop van drukbedrijven in een visuele omgeving een ontwerp drukklaar aanmaken en doorsturen naar de drukkerij. GlibDesigner is zeer intuïtief en daardoor zeer eenvoudig in gebruik. De verwachting van het in Nederland gevestigde bedrijf is dan ook dat GlibDesigner door een breed publiek zal worden gebruikt.

In twee klikken kan de gebruiker een ontwerp creëren in de webshop van een drukbedrijf. Er wordt een sjabloon geopend op het moment dat een klant op ‘Upload hier uw ontwerp’ waarop de klant kan bepalen hoe het ontwerp eruit moet komen te zien. Dit ontwerp wordt vervolgens digitaal beschikbaar gesteld in de vorm van een drukklaar PDF-bestand. Hierdoor heeft de gebruiker geen enkele technische kennis nodig om GlibDesigner te gebruiken”, aldus Jan van der Meulen, directeur bij Prodist.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK