Drukker vindt succesproject in eigen drukwerk

Interessant verhaal van een Belgische drukker die folders drukte voor een bedrijf in zonweringen. Dat leek hem zo interessant dat hij de drukkerij opdoekte in zonweringen ging.

drukker gaat in zonwering

De directeur is Lieven Van Maele, die zich liet inspireren door brochures die hij met drukkerij Van Maele voor zonnewering fabrikant Brustor drukte.

‘De zonnewering met draaibare lamellen vond ik meteen een bijzonder product. Door de malaise in de grafische industrie besloot ik enkele jaren geleden mijn kans te wagen’, zegt Van Maele, die naar Gent trok om er zijn eerste filiaal te openen. Met groot succes dus, want terwijl het grootste deel van de drukactiviteiten zijn verkocht, is het zonneweringbedrijf na drie jaar aan een tweede vestiging toe. ‘De terrasoverkapping met draaibare lamellen is echt een hype.’

 

Bron: Het Nieuwsblad

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK