Bon Jovi’ Harry van Dalen heeft de Mooiste Truck van Nederland 2017

De spectaculaire in Bon Jovi-stijl gespoten Volvo FH16 750 van Harry van Dalen is overall uitgeroepen tot de Mooiste Truck van Nederland 2017. De jury van Truckstar maakte dat vandaag bekend tijdens het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen. De truck van Harry van Dalen is een hommage aan het album New Jersey van Bon Jovi uit 1989. Hij besteedde 12 weken aan het spuitwerk. De tweede plaats overall ging naar Patrick van der Hoeven met zijn Scania S730, terwijl de derde plaats werd toegekend aan Stephan van Spronsen met zijn Scania R450 van Weeda Transport.‘Om met Bon Jovi te spreken: have a nice day, jij hebt de mooiste truck van 2017’, zo oordeelde de jury over de Volvo van Van Dalen. Die was nota bene volgeladen met stenen, klaar voor de volgende klus. Harry’s truck heeft als thema: ‘Blood on Blood’, en is speciaal opgedragen aan het legendarische album New Jersey uit 1989. Waarden als: vriendschap en ‘een man een man, een woord een woord’, staan erin centraal.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK