Mooiste cover van het jaar gemaakt door Vrij Nederland

VNcover

Op 21 mei jl. was de Nationale Coverdag in Utrecht. Een omslag van Vrij Nederland is gekozen tot Cover van het Jaar 2014. Vrij Nederland bleef de andere twee genomineerden, AD Magazine, Linda Mode, voor.

De winnaar kwam tot stand op basis van een combinatie van de selectie van de vakjury en de publieksjury. Het publiek kon door middel van een internetstemming uit deze nominaties een winnaar kiezen.
Jurylid Joris van Elk over de winnaar: ‘De winnende cover van het jaar is eigenlijk helemaal geen cover. Het is een statement. Een subliem statement waarin een opinieblad met één beeld de wanhoop van en empathie voor een gebeurtenis weet te verbeelden zonder één enkel woord te verspillen.’

PS Parool heeft de Prix de C’Oeuvre toegekend gekregen voor het blad met het meest constante coverbeleid. Andere genomineerde waren GUP Magazine en The Gentlewoman.

Bron: Adformatie

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK