Grote order van Deutsche Post voor Buhrs

Buhrs heeft een grote order ontvangen van Deutsche Post om verpakkingssystemen te upgraden met een papierbanderol module voor de verzending van Einkaufaktuell met reclamefolders.

Buhrs

“Voorheen werden dezelfde systemen gebruikt om Einkaufaktuell in folie te verpakken, maar dat wil men in Duitsland niet meer”, zegt algemeen directeur
Dick Verheij.

“Gelukkig kunnen bestaande Buhrs-verpakkings-systemen worden omgebouwd naar verpakken met een papieren banderol. Deutsche Post heeft na grondig intern onderzoek besloten om te upgraden, simpelweg omdat de staat van het verpakkings-systeem na al die jaren nog steeds uitstekend is.
Dat is natuurlijk een compliment voor de betrouw-
baarheid en kwaliteit van de verpakkingsoplossingen van Buhrs. In totaal worden 16 systemen uitgerust met een papierbanderol verpakkingsmodule en een inkjetkop voor adressering. De modules worden geconfigureerd in onze fabriek in Zaandam en geïnstalleerd op locatie in Duitsland. Dat betekent veel werk, maar we doen het graag.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK