Control Media opent haar deuren op 17 november!

Altijd al een kijkje willen nemen in de online drukkerij van Control Media? Dan is dit je kans!
Op donderdag 17 november verwelkomt de grafisch producent belangstellenden in Etten-Leur.

Leon Van Nunen 300x300 1

Control Media maakte tien jaar geleden een complete ommezwaai in haar bedrijfsvoering. Ze transformeerden van een puur commerciële drukkerij naar een grafisch productiebedrijf, dat de inkomsten grotendeels haalt uit online verkopen via de webshop. Leon van Nunen, directeur Control Media: “Er is een platte organisatiestructuur gecreëerd, met teams die snel kunnen schakelen. Alles draait om flexibiliteit en snelheid. Wat vandaag binnenkomt moet er meteen vandaag of morgen uit!”
Anno 2022 staat er een succesvol productiehuis, dat alweer toe is aan uitbreiding. Momenteel zijn de werkzaamheden van de aanbouw in Etten-Leur in volle gang.

Op 17 november kun je kennismaken met het bedrijf met 120 medewerkers en een rondleiding krijgen door de productiehal. Het volledige programma bestaat uit: een presentatie, rondleiding en lekkere hapjes en drankjes ter afsluiting. Er zijn drie momenten waarop dit programma loopt: om 10.30 uur, 13.00 uur en 15.30 uur.
Schrijf je hier in!

Banner Control Media Pand

Exclusief voor Prindustry-klanten vindt op deze dag gelijktijdig een Prindustry gebruikerssessie plaats. Prindustry en Control Media werken al jaren met succes samen. De Control Media webshop is ontwikkeld door Prindustry, en zij bieden hun producten bovendien aan voor de Prindustry resellers met een WhiteLabelShop.
Op 17 november kunnen Prindustry resellers ervaringen uitwisselen tijdens een klantsessie. Dit keer inclusief rondleiding bij én nieuws van Control Media. Een tipje van de sluier: er komt een uitbreiding in het aanbod van de printproducent!

Meld je hier aan voor deze Prindustry klantsessie.          

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK