#BOPE2023 op Sign & Print EXPO

Het VIGC Benelux Online Print Event vindt volgend jaar plaats tijdens Sign & Print EXPO in Gorinchem. Beide organisaties hopen op extra bezoekers/deelnemers uit zowel Nederland als België.

Sign Print Expo 2023 Kopbeeld

De Vlaamse grafische branche mag trots zijn op het VIGC. Met maar liefst twee jaarlijkse congressen vormt het kennisinstituut een goed voorbeeld voor een nog niet in Nederland bestaande aanpak. Voor één keer komen ze in Nederland laten zien hoe dat moet.

Lees verder bij Printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK