Hybride verpakkingssysteem lost folie probleem op

Onlangs is bij de familiale drukkerij Van der Poorten in Leuven (Belgie) een Buhrs 4000 verpakkingssysteem geïnstalleerd. De machine is geschikt voor het verpakken van drukwerk in zowel folie als papier.

Buhrs Hybride Verpakking

De mogelijkheid van hybride verpakkingen was voor Van der Poorten belangrijk bij de investeringsbeslissing. “In Wallonië is het vanaf eind dit jaar verboden om publicaties en folderpakketten in plastic folie te verpakken”, klinkt het.

“In de andere regio’s geldt dit verbod vandaag nog niet, maar verpakkingen in papier winnen duidelijk aan populariteit en hebben de toekomst.”

De Nederlandse machinebouwer Buhrs, met hoofdkantoor in Zaandam, is zet vol in op het vlak van papieren verpakkingssystemen.

bron: Grafisch nieuws

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK