Schuttersmagazijn met nieuwe website in fris nieuw jasje

Vorig jaar april brak er een flinke brand uit bij het bedrijf in Hasselt. De schade was enorm. Het bedrijf werkte keihard om de schade te herstellen en zo snel mogelijk de productie te kunnen hervatten.
Dat was meteen het argument de online presentatie van het bedrijf eens flink onder handen te nemen.

Schuttersmagazijn

De nieuwe website is deze week gelanceerd met de slogan:
‘Jouw one-stop-shop voor on- en offline communicatie!’ Het bedrijf is actief in onder andere uiteenlopende drukwerkproducties, signing, online en voorraadbeheer en distributie.

Het bedrijf werkt samen met uiteenlopende partners.

Naast Schuttersmagazijn B.V. in Hasselt en DrukwerkMAX B.V. in Duiven, heeft Schuttersmagazijn dochterondernemingen: Van Liere Media in Emmen, SMG Print in Vaassen en haar deelneming in
Twigt Grafimedia in Moordrecht. Schuttersmagazijn heeft daarbij een strategische samenwerking met MediaCenter Rotterdam.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK