Eerste Trillium order voor Xeikon

Xeikon Trillium

De eerste die investeerde op Ipex in het nieuwe Trillium print systeem van Xeikon is het Franse bedrijf Tag Informatique.
De nieuwe techniek die Xeikon hier laat zien is printen in hoge resolutie op hoge snelheid met vloeibare toner. Tijdens Drupa 2012 toonde het bedrijf de technologie al maar nu is de printer productierijp.
De Xeikon Trillium print met een snelheid van 60 meter per minuut met een resolutie van 1200 dpi. De print breedte is 500 mm. De machine die Tag Informatique besteld heeft is de eerste die in het veld getest wordt

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK