KVGO gaat weer uitbreiden

Na jaren van krimp trekt het KVGO de stoute schoenen weer aan en wil de personele omvang uitbreiden om de gewenste groei van de vereniging vorm te geven. Er wordt gezocht naar een proactieve accountmanager en een communicatieadviseur/projectmedewerker.

Kvgo Personeel

Voor de eerste functie is het nog mogelijk te reageren tot 12 januari. Voor de tweede functie is er nog wat meer tijd tot 22 januari.

Voor meer infomatie over beide functies kan je ook vooraf bellen met Mark Streuer of Evi Gasseling van Polderbanen via 073-2032098.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK