Zalsman neemt Drukkerij van den Berg over

Drukkerij van den Berg in Kampen bestaat sinds 1992, Age Kuperus is de eigenaar. Maar vanaf 2 mei is het bedrijf in handen gekomen van Zalsman, eveneens in Kampen.

Berg Zalsman
Op de website van drukkerij van den Berg

De klanten van Drukkerij van den Berg ‘verhuizen mee’ vanaf 9 mei naar het pand van Zalsman aan de Gildestraat in Kampen. Directeur de Vries van Zalsman kent het bedrijf goed. In 1996 deed Gerwin de Vries als leerlingdrukker een klus bij Age Kuperus. 26 jaar later neemt hij de drukkerij over. Hij zegt over die tijd in weekblad De Brug: “Het is heel leuk dat ik als leerling bij Age heb gewerkt en nu op een andere manier wat kan betekenen door het overnemen van de drukkerij. Daarmee hebben we een lokale oplossing gevonden.” Met de overname kan Zalsman ook de particuliere markt beter gaan bedienen. Zalsman streeft ernaar om ook mensen in dienst te kunnen nemen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.

Zalsman heeft vestigingen in Kampen en Heerenveen.

Age Kuperus in het weekblad: “Of ik bang ben dat ik het straks ga missen? Jawel, maar ik zit in een fase van mijn leven dat ik me daar overheen moet zetten. Straks ga ik lekker rondtrekken met de camper.”

Bron: Weekblad De Brug.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK