Grafisch Bedrijf Goes finalist familiebedrijf van het jaar

Grafisch Bedrijf Goes (GBG) is één van de drie finalisten in de competitie voor Zeeuws familiebedrijf van het jaar.

“Wij zijn enorm trots dat GBG dit jaar is doorgedrongen tot de 3 finalisten van dit prachtige evenement.
Het evenement wordt georganiseerd door Zeeland Business en het thema dit jaar is: ‘veerkracht’. De winnende award wordt uitgereikt op donderdag 19 mei in de Stadsschouwburg van Middelburg. Wij kunnen alle support goed gebruiken, want elke stem telt mee in de uiteindelijke uitslag.”
Stemmen kan via deze link.

Grafisch Bedrijf Goes Genomineerd Voor Familiebedrijf Van Het Jaar

Grafisch Bedrijf Goes is een totaalleverancier binnen de grafische markt. “Van een traditionele drukkerij zijn we naar een breder aanbod met digitale print, signage en kartonnage gegroeid”, vertelde directeur Chris van Antwerpen in dit interview. “Onze groei zit in de kartonnage. Golfkartonproducties, zoals displays, zijn onze corebusiness geworden. Ruim 90 procent van al dit werk doen we zelf. Dat maakt ons sterk: we garanderen zelf de kwaliteit en levertijden.” Chris houdt de regionale focus van zijn familiebedrijf vast. “Dat is ongeveer van Zuidwest-Nederland tot Tilburg. Een doelgroep die wij goed kennen en persoonlijke aandacht kunnen geven.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK