CEO Christoph Gamper over Durst Expo 2022

Toen Labelexpo 2022 in Brussel een week of zeven voor het event besloot het event niet door te laten gaan, nam Durst het besluit op dezelfde data een eigen event in Italië te organiseren.

Gamper zei dat het natuurlijk spannend was om alles in zeven weken voor elkaar te krijgen. Maar hij zei ook dat het bedrijf al heel wat online ervaring had opgedaan met virtuele evenementen, dus ook met het versturen van uitnodigingen. Hij zag de kans die ervaringen in te zetten voor een fysiek event in het mooie Durst-gebouw in Italië.

INKISH.tv sprak met Gamper en blikte terug, maar ook vooruit op de wijze waarop merken zichzelf anno 2022 beter kunnen positioneren. Zonder daarbij beurzen uit de weg te gaan, zegt Gamper heel veel nieuwe inzichten te hebben gekregen om met het concept op eigen lokatie zeker in de toekomst door te gaan.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK