Ricoh breidt samenwerking met Durst uit

Ricoh Europe en Durst Group AG breiden hun bestaande samenwerking uit ter waarde van 50 miljoen euro voor printkoptechnologie.

Rico Durst

Als onderdeel van deze nieuwe overeenkomst worden Ricoh’s printkoppen en -technologieën verder ontwikkeld voor toekomstige Durst-printsystemen. Durst Group gebruikt nu al de Ricoh Gen5 inkjetprintkoppen in zijn Alpha textiel-druksystemen en de Durst P5-serie voor grootformaat printen.

In de afgelopen jaren hebben Ricoh en Durst de samenwerking geïntensiveerd en met de Durst Alpha-serie een stabiel en flexibel printsysteem gecreëerd, met name voor digitaal printen van textiel. Intensieve testen, duizenden printkoppen en tonnen inkt hebben geleid tot het bereiken van maximale printkwaliteit en productiviteit. Deze ontwikkeling is vervolgens toegepast op grootformaat printen.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK