Glossy ter ere van 5-jarig bestaan Sara

Sara is pas 6 jaar en heeft nu al haar eigen glossy magazine! Samen met haar held Rico Verhoeven prijkt ze op de cover van het tijdschrift SARA, dat op Zeldzame Ziektendag door heel Nederland werd verspreid.

Stichting Voor Sara Glossy

Stichting Voor Sara strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten en MDC1A in het bijzonder. Kickbokser Rico Verhoeven is sinds 2017 ambassadeur van Stichting Voor Sara.

De jonge Sara boekt ondanks haar beperkingen door een zeldzame spierziekte – net als talloze anderen – grote en kleine successen. Het tijdschrift SARA zet al deze mooie mensen in de schijnwerpers. De Rotterdamse Veenman+ werkte mee aan de productie van het magazine: “Dankbaar dat wij met Veenman+ een klein steentje hebben mogen bijdragen aan dit mooie project.”

Je kunt de glossy hier voor 10 euro bestellen.  

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK