Print Against War!

Het initiatief Print Against War roept ondernemers in de druk- en verpakkingsindustrie op om hun krachten te bundelen om hun Oekraïense collega’s te ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Print Against War Website 02

Het programma staat open voor alle leveranciers, drukkers en andere leden van de printgemeenschap die hulp willen bieden.
Om het verzamelen van donaties van een brede basis aan te moedigen, stelt Print Against War voor, dat online druk- en verpakkingsbedrijven een vrijwillige donatieoptie toevoegen aan hun e-shops. Hierdoor kan een brede basis van ontwerpers, bureaus, printserviceproviders en individuen over de hele wereld bijdragen. Daarnaast kunnen ook directe donaties of andere vormen van materiële hulp aangeboden worden (bijv. gratis of tegen speciale prijzen verbruiksartikelen, papier, enz.). Ten slotte werkt Print Against War aan het creëren van allianties tussen drukkers in de Europese Unie en in Oekraïne, zodat banen kunnen gedeeld worden, waardoor hun voortbestaan mogelijk wordt.

Print Against War Logo

Print Against War is een non-profit initiatief van de Meaningful Print Foundation. Naast de oorlog in Oekraïne, strekken de doelen van de organisatie zich uit tot hulpverlening om het sociaal economische weefsel van de print community te helpen herstellen in elke regio die door oorlog is getroffen.

Meer info over Print Against War.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK