Grondstofprijzen rijzen de pan uit

In een bericht op de KVGO-site gaat directeur Bram ter Beek in op de situatie in de wereld en de gevolgen voor de grafische industrie.

Bram Ter Beek
Bram ter Beek

“De wereld is in rep en roer: de oorlog in de Oekraïne is nu al twee weken gaande en dagelijks worden we geconfronteerd met de gevolgen daarvan en de daaraan gekoppelde onzekerheden, ook over onze eigen veiligheid.
De oorlog is vreselijk en onmenselijk en het handelen van Poetin is afschuwelijk en stellig door alle betrokken partijen af te keuren, en waar mogelijk te bevechten. Dit is laveren tussen het voorkomen van nog verdere escalaties en de inzet om die oorlog te stoppen.

De gevolgen, die voor iedereen het meest zichtbaar zijn, zijn natuurlijk de energie- en brandstofprijzen. Die stijgen de pan uit en zijn nog meer onvoorspelbaar geworden. Dit raakt ons allemaal, dus ook onze (grafimedia-) wereld, onze leden, onze werknemers, onze leveranciers.”

Lees hier zijn verhaal

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK