Bram ter Beek vrijdag op NOS Journaal

Bram ter Beek werd deze week geïnterviewd door Martijn Bink van het NOS Journaal, in het kader van een item over de milieu-aspecten van het invoeren van de JA/JA-sticker. Uitzending staat gepland voor a.s. vrijdag 20.00 uur.

Bram Nos

Of de JAJA discussie na de laatste uitspraak in eigen land binnen Europa nog nut heeft, valt te bezien. De alternatieven stapelen zich op en de keuze is aan de consument.

En die alternatieven zijn echt niet ‘alleen digitaal’. Tal van printproducten, al dan niet gepersonaliseerd, betreden de markt en trekken zich nog weinig aan van de JA/JA-stickers.

Het enorm succesvolle voorbeeld van City heeft totaal geen last van de JA/JA-stickers. Sterker nog, grotere gemeentes die de JA/JA-sticker invoeren, vormen direct de markt voor een volgende editie.

Maar kijk en luister in ieder geval naar hetgeen
Bram ter Beek het Nederlandse volk te zeggen heeft over de status van het JAJA proces.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK