Groene Pluim voor Grafisch Bedrijf Goes

De Gemeente Goes heeft als eerste Zeeuwse gemeente de Groene Pluim uitgereikt aan Grafisch Bedrijf Goes. De Groene Pluim is er voor bedrijven die serieus werk maken van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN.

De Groene Pluim is actief door de Gemeente Goes naar Zeeland gehaald. De stimuleringsprijs voor duurzaam ondernemen kan andere ondernemers inspireren om het eigen bedrijf ook te verduurzamen.

Gbg Winnaar Groene Pluim 17 7 2020 (0)Grafisch Bedrijf Goes (GBG) vertelt over hun Groene Pluim:

“Wethouder Joost de Goffau kwam vanmorgen op een bakfiets, symbolisch de Groene Pluim, een goudpalm, overhandigen. Een mooie beloning waar we met z’n allen trots op zijn. Volgens de accreditatiecommissie is GBG een voorbeeld MKB-bedrijf op het gebied van duurzaam ondernemen, die door een consistent en sterke bedrijfsvisie succesvol is vertaald naar een bedrijfscultuur met duurzaamheid volledig in haar vezels, en dat uitademt. Altijd gericht op onderscheidend vermogen, is GBG erin geslaagd met behulp van duurzaamheidsprincipes, onder meer tot uiting komend in de vier globals goals, uit te groeien tot een flinke Zeeuwse Parel.”

Bron: GBG website

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK