Yoursurprise in Zierikzee met tweede Ricoh B2 Z75 Pro vellen inkjet pers in Europa

Yoursurprise is een specialist in gepersonaliseerde cadeaus. Het bedrijf produceert zo een 50.000 gepersonaliseerde uitingen per dag.

Yoursuprise Mensen
Nico Veenendaal (links) en Bartjan van Damme
Yoursurprise Logo

Yoursurprise is 18 jaar geleden opgericht. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde merkeigenaren in exclusieve partnerships voor gepersonaliseerde verpakkingen (variërend van chocolade tot whisky) waarbij de vraag naar printkwaliteit toeneemt. De bereikte kwaliteit bij beta-installatie Heeter in Amerika stond centraal bij de beslissing om te investeren in de Pro Z75 (B2+ (585 x 750 mm.).

Veenendaal in het Ricoh persbericht: “Grenzen verleggen, blijven innoveren en groei versnellen op B2 formaat.”

Productiemanager Bartjan Van Damme zegt: “Kleurkwaliteit en consistentie zijn erg belangrijk voor onze partners. En dit is waar de Ricoh Pro Z75 echt in uitblinkt – ook al hebben we geen professionele drukkers die de pers bedienen. Dat zegt veel over de hoge mate van automatisering van deze machine en de gebruiksvriendelijkheid.”

Nico Veenendaal, directeur Business & Gifts Development, zegt dat het B2+ formaat de ontwikkeling en toevoeging van compleet nieuwe producten mogelijk maakt. Hij voegt eraan toe: “De snelheid van 4.500 vellen per uur zorgt voor een hoge productiecapaciteit, waardoor piekmomenten gemakkelijk kunnen worden opgevangen. Dit opent een heel nieuw hoofdstuk voor ons.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK