AutoProf toont World Wrap Masters Nederland

De voorbereidingen voor de World Wrap Masters Carwrap competitie zijn begonnen. Tien deelnemers zullen laten zien dat ze bekwaam zijn in het aanbrengen van speciale wrap folie op auto’s.

Wrap Masters 2024

Voor deze editie heeft Marcel Vermeulen (één van de 5 juryleden) zelf een uniek design gemaakt. De beoordeling ligt opnieuw in handen van juryvoorzitter Dennis de Haan, die ervoor zorgt dat de juryleden objectief en deskundig beoordelen volgens vooraf vastgestelde criteria.

Dit jaar duurt het evenement twee dagen, wat de deelnemers meer tijd geeft om hun vaardigheden te tonen en de jury beter kan beoordelen. Op 30 januari 2024 zijn alle deelnemers de gehele dag actief en op 31 januari 2024 komen alleen de beste zes in actie. Uiteindelijk zullen ’s avonds drie finalisten strijden om de eer.

Net als vorig jaar levert 3M het competitie folie materiaal en bieden Spandex, HP en Hertz ook ondersteuning bij het organiseren van het evenement. Op 1 februari worden er live demonstraties gegeven en kunnen de bezoekers nog even de winnende gewrapte PoleStar2 bewonderen.

Ook nieuw is ook dat dit de eerste keer is dat we het evenement organiseren buiten de signbranche, namelijk op de Aftermarket Vakbeurs voor Automotive, AutoProf.

Bron: Fespa

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK