Nationale Peiling Ondernemingsklimaat

Zie jij het belang van een goede lobby bij de formerende partijen, vanuit VNO-NCW en MKB Nederland? Help dan mee door het invullen van de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat!

Vno Ncw Banner Nationale Peiling Ondernemingsklimaat 2024

Voor de tweede keer laat VNO-NCW en MKB-Nederland deze Nationale Peiling Ondernemingsklimaat uitvoeren, om zo een goed beeld op te bouwen van de ontwikkeling van het ondernemersklimaat in Nederland. Op dit moment spelen er grote maatschappelijke opgaven, waarbij de rol van ondernemerschap en investeringen van ondernemers van groot belang zijn.

Voor een gedegen lobby is het essentieel dat VNO-NCW en MKB-Nederland op de hoogte zijn van hoe ondernemingen het Nederlandse ondernemingsklimaat beoordelen, in hoeverre dat klimaat van invloed is op (de toekomst van) het bedrijf en welke thema’s en (omgevings)factoren daarbij met name een rol spelen. Dus help mee en vul de vragen van de peiling in.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK