Patrick Vermeulen van Dutch Customs winnaar ‘World Wrap Masters Netherlands’

Het ‘gangpad’ van de World Wrap Masters trok in de drie dagen van Sign&Print Expo 2022 heel wat bezoekers. De ‘opgeleukte’ Tesla’s vormden het decor van de eerste Nederlandse editie van de wedstrijd World Wrap Masters.

World Wrap Masters Nl

De nummers twee en drie waren: Erik Koldenhof van Wrapworks en Lisa Masselink van Jabé Reclame. Patrick Vermeulen zal namens Nederland deelnemen aan World Wrap Masters Europe tijdens de FESPA in Berlijn op
31 mei tot en met 3 juni aanstaande.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK