Print.com gaat Landa nano actief opnemen in assortiment

De Landa S10P die bij Koninklijke drukkerij Em. de Jong vorig jaar in productie is genomen, gaat actief deel uitmaken van het printassortiment van Print.com.

Image 1
De installatie van de Landa S10P bij Em. de Jong (voorjaar 2021)

Ook gaat het bedrijf nadrukkelijker inkjet promoten voor printproducten, zoals: flyers, folders en posters. Binnen KampertNauta maakt het bedrijf gebruik van de Canon varioPRINT iX met een formaat (SRA3) van 320 x 450 mm. De Landa S10P biedt een B1 formaat, dus tot maximaal 70 x 100 cm.

Lees verder bij sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK