Fespa Nederland tijdens Sign&Print Expo met ‘World Wrap Masters’

Op 22, 23 en 24 maart 2022 pakt Sign & Print Expo 2022 groots uit met de organisatie van de eerste World Wrap Masters Netherlands.

Carwrapping

Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Marcom/Content bij beursor zegt: “We zijn enorm trots dat het goede contact met FESPA Nederland ertoe heeft geleid dat we samen de ‘Dutch edition’ gaan organiseren van de World Wrap Masters. Samen met partners en leden van FESPA Nederland gaan wij de Nederlandse competitie opstarten. De winnaars zullen Nederland vertegenwoordigen tijdens FESPA Global Print Expo 2022 in Berlijn. Een hele eer om de eerste afgevaardigde te zijn, omdat de concurrentie in ons land groot is.”

De finale van de World Wrap Masters Netherlands wordt op woensdag 23 maart gehouden.

Eduard Hoogendijk, directeur FESPA licht toe: “FESPA Nederland is er voor elk bedrijf dat actief is binnen de Print & Sign Industry. Ook de carwrappers en montagebedrijven maken onderdeel uit van onze industrie. Het met folie inpakken van voertuigen, treinen, bussen en gebouwen, maar ook meubilair en andere objecten zal steeds meer gaan toenemen, en dat is een vak apart.”

Bron: Sign&Print Expo.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK