Rinske van As in directie VAN AS

VAN AS print & sign heeft er per 1 januari 2022 een vrouwelijk directielid bij: Rinske van As. Dit na jarenlang haar sporen verdiend te hebben als sales- en marketingmanager bij het familiebedrijf.

Rinske is commercieel directeur geworden. Op haar LinkedIn account geeft ze aan: “2022 kom maar op! Die van mij is goed begonnen.”

Van As

Naast Rinske zit onder andere ook Wouter van As in de directie en hij zal de functie van algemeen directeur gaan vervullen. In oktober 2021 werd hij bovendien het nieuwe bestuurslid van FESPA Global. Leendert van As gaat als technisch directeur een stapje naar de achtergrond doen en neemt een adviserende rol op zich. Oscar Kers zal zijn huidige functie als operationeel directeur blijven uitoefenen.

 “Met deze nieuwe ontwikkelingen willen we een stukje continuïteit van het familiebedrijf waarborgen en gaan we met veel enthousiasme de toekomst met elkaar tegemoet.”

Bron: website VAN AS

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK