Duo-directie voor Grafisch Atelier Den Bosch

Voor het eerst in bijna 40 jaar staat er een duo aan het roer bij het Grafisch Atelier Den Bosch.
Marie-Louise Wasiela (37) en Roos van den Oetelaar (33) namen na het vertrek van oud-directeur
Ine Rutgers al tijdelijk de leding over. Het tweetal pakte de artistieke en zakelijke waarneming het afgelopen half jaar met zoveel overtuiging op, dat het bestuur nu officieel bekendmaakt ze aan te stellen als duo-directeur.

Grafisch Atelier Den Bosch

Het Grafisch Atelier heeft een turbulente tijd achter de rug. Niet alleen vanwege de stagnerende inkomsten door de pandemie, ook waren er ingrijpende organisatorische veranderingen. Met deze aanstelling, een nieuwe voorzitter en vernieuwd bestuur is het Grafisch Atelier klaar voor de toekomst. “We grijpen deze kans met beide handen aan. Er liggen zoveel mooie uitdagingen: het Grafisch Atelier (GA) is een ambitieuze club, waar de afgelopen jaren al veel is geïnvesteerd in professionalisering. We zijn nu klaar voor een volgende stap. Het GA heeft de potentie uit te groeien tot een van de meest betekenisvolle werkplaatsen van Nederland”, laat het tweetal weten.

Het is de ambitie van het GA om uit te groeien tot een kenniscentrum waar beeldmakers – jonge en oudere generaties – maximaal kunnen delen in kennis, expertise en evolutie van grafische technieken. 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK