YouTube kanaal voor Zig Zag Forms

Formulierenfabriek Zig Zag Forms heeft een YouTube kanaal om via video’s de mogelijkheden van kettingformulieren te duiden. Eigenaar Ferry Szabo: “In deze video leg ik uit wat de voordelen zijn van printen met kettingformulieren, zowel praktisch als financieel. Hoe kettingformulieren werken en ik vertel waar je nieuwe matrixprinters kan kopen.”

Op dit Youtube kanaal post Zig Zag Forms regelmatig nieuwe video’s en kom je meer te weten over het bedrijf, de mensen achter Zig Zag Forms en de producten die zij produceren.

In een eerder interview zei Ferry: “De toepasbaarheid van formulieren blijft overeind staan. Het is een product dat juridisch grote waarde heeft. Een getekend formulier heeft op alle doordrukbladen dezelfde informatie staan. Ook is het goedkoop in de aanschaf. Zeker op een matrixprinter kun je voordelig printen. Het heeft een ouderwets imago, maar wanneer het aankomt op printen op meerdere doorslagen of lijsten, winnen matrixprinters het altijd van de nieuwste inkjet- en laserprinters.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK