Vergaande samenwerking printmediabanen met C3 werkt!

De webapplicatie printmediabanen.nl wordt het exclusieve platform voor C3 werkt! Dat betekent dat het platform met de vacatures die via C3 werkt! binnenkomen, zich verder kan gaan ontwikkelen.

C3werkt Logo

Werkzoekenden én werkgevers in de printmedia hoeven vanaf nu nog maar op één adres te kijken. Vanaf nu is printmediabanen.nl dé banensite voor iedereen die een vacature heeft in de sector of wil gaan werken in de sector. Dit komt door een samenwerking tussen C3 werkt! en printmediabanen.nl. 

C3 werkt! heeft de keuze gemaakt de bestaande vacature- en kandidatenbank over te zetten naar het platform van printmediabanen.nl. Het bestaande platform van C3 werkt! voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen. 

C3 werkt! beheert en onderhoudt de vacatures en profielen van de kandidaten. “De eerste actuele vacatures staan alweer op de nieuwe website,” zegt Marcel Lamain, directeur GOC. 

Wij zijn blij dat het platform door de overeenkomst met C3 werkt! zich verder kan ontwikkelen,” zegt Peter Luit, ontwikkelaar van de website.

Maak een eigen account aan op printmediabanen.nl, onder werkgevers, en plaats zelf je vacature. Of mail of bel de C3 werkt! servicedesk voor het aanleveren van informatie. Wij plaatsen dan de vacature voor je. De servicedesk is te bereiken via: info@c3werkt.nl.

Meer informatie bij printmedianieuws.

(0318) 53 91 39.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK