Advertentie werkt op zonne-energie

Shikun & Binui is een Israëlisch bedrijf dat werkt voor de bouw, infrastructuur en onroerend goed. Het Israëlische bedrijf claimt altijd duurzame oplossingen te bieden. Onder meer onder de naam Shikun & Binui Solaria. Volgens het marketing adagio ‘show, don’t tell’ heeft het bedrijf een bijzondere printadvertentie laten maken. De advertentie werkt eigenlijk zelf op zonne-energie. Houd je de advertentie buiten het (dag)licht, dan zie je alleen zwartwitte tekst. Houd je de advertentie echter tegen het raam, dan verschijnt extra tekst en komt er kleur in het beeld.  Bekijk het filmpje.

Bron: drupa

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK