Nieuwbouw productielocatie Weemen

“Eén van onze dromen gaat werkelijkheid worden. Weemen gaat bouwen!” bericht Weemen Web, Print, Promo. De eerste stap richting de nieuwbouw van de productielocatie van één van de vier vestigingen is gezet. Maarten en Twan Weemen tekenden de koopovereenkomst met Regionaal Bedrijvenpark Laarakker voor de aankoop van de hoekkavel op het bedrijvenpark in Haps.

Weemen Nieuwbouw
Van links naar rechts: Twan Weemen –
Olaf de Croon (RBL) – Fred Vlasblom (RBL)
Maarten Weemen – Leon Vromans (RBL)
Frank van Hoof (directeur Weemen)

Het familiebedrijf Weemen werd in 1974 opgericht door grond-
leggers Tiny en Ria Weemen. In 1978 werd het huidige pand aan de Kerkstraat in het Brabantse Haps gebouwd. Nu, 43 jaar later, kopen Maarten en Twan (tweede generatie) de hoekkavel op Bedrijvenpark Laarakker in Haps. 

Twan Weemen: “Het is noodzakelijk om onze productie te centraliseren naar één locatie. Het is daarom een belangrijke stap in het bestaan van ons familiebedrijf. Daarnaast is het voor ons extra uniek dat we grond vlakbij ons ouderlijk huis kunnen aankopen. Vrijdag 17 december hebben we de ontwerpen van deze nieuwe locatie aan onze collega’s gepresenteerd. Deze ontwerpen zullen wij in het begin van 2022 aan de rest van Nederland presenteren.”

Maarten En Twan Weemen

Maarten Weemen:
“De kantoren in Gelderland (Nijmegen) en in Limburg (Venlo) blijven actief. Voor ons kantoor in Gemert gaan we op zoek naar een inspirerende locatie in de omgeving van Helmond of Eindhoven.
Rond de zomer van 2022 gaat de schop in de grond, zodat we hopelijk een jaar later ons nieuwe pand kunnen gaan betrekken met de opening van het pand in 2024. Ook vieren we in dat jaar ons
50-jarig jubileum!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK